Palarii

In trecut, palariile erau considerate pur si simplu practice, pentru ca protejau capul de caldura, frig, ploaie si zapada. In etapele mai timpurii, se astepta ca femeile sa isi acopere capul cu voaluri, cu o basca, glugi sau batice, ca simbol sau respect in timpul primei jumatati ale secolului19. Inaceasta perioada la moda era boneta, care era foarte populara, iar femeilor le placea foarte mult sa le personalizeze, decorandu-le cu panglici, flori si pene. In acele vremuri, purtatul de palarii era limitat la clasa regala, dar in ziua de azi, datorita progresului inregistrat in moda, sunt accesibile si purtate atat de femei cat si de barbati.

 • Palarii Jessica Simpson – Packable Angora Cowboy

  581 Palarii

  180 RONDetalii
 • Palarii Jessica Simpson – Boucle Bow Floppy II

  625 Palarii

  200 RONDetalii
 • Palarii Jessica Simpson – Knot Band Cloche

  623 Palarii

  226 RONDetalii
 • Palarii Gabriella Rocha – Wren Woven Hat

  611 Palarii

  140 RONDetalii
 • Livco Mini Palarie model 24

  573 Palarii

  32.25 RONDetalii
 • Palarii Jessica Simpson – Side Braided Panama

  577 Palarii

  164 RONDetalii

 

Catalogul complet Accesorii par - Palarii dama

Palariile simbolizeaza stilul si clasa. Femeile adora moda si fac tot posibilul sa aiba un aspect elegant si senzual. La fel ca si celelalte accesorii de moda, palariile de dama, joaca un rol important in moda pentru femei. Femeile din ziua de azi au devenit foarte constiente de tenul lor, astfel ca prefera sa poarte o palarie care sa le protejeze capul si fata de caldurile arzatoare.

Palariile de dama arata minunat, deoarece adauga eleganta atitudinii voastre si rafinament aspectului vostru. Palariile nu sunt pentru purtatul zilnic, sunt preferate pe timp de vara, dar daca palariile sunt corect asortate cu imbracamintea formeaza un stil nemaipomenit.

Exista o multitudine de palarii de dapa din care puteti sa va alegeti stilul preferat.

Beretele:

Acest tip de palarii sunt confectionate de obicei din lana sau acril. De obicei, beretele au o forma plata si rotunda si sunt preferate de poieti, artisti si francezi. Aceasta palarie, daca este asortata in mod corespunzator cu tinuta voastra, va va oferi un look uimitor si senzual.

Palariile tip Cloche:

Aceste palarii sunt aproape mulate pe cap. Acest stil de palarie a fost foarte popular in 1920, oferind femeilor un stil si un confort perfect. La ora actuala aceste palarii sunt disponibile in diferite culori si modele. Daca incercati aceasta palarie, veti descoperi ca aveti un look deosebit, iar experienta pe care o veti trai va fi de neuitat.

Palarii inspirate din moda masculina:

acest tip de palarie acopera toate nevoile unei femei, care de fel este mai baietoasa. Palariile inspirate din moda masculina se gasesc in stiluri, culori si materiale diferite, inclusin sub forma de sepci sportive, palarii clasice masculine sau stilul Trilby al anilor ’40 si ’50. femeile care poarta aceste palarii vor avea un aspect mai sportiv si hip-hop.

Pentru exterior:

Caciula ramane cea mai buna optiune pentru exterior, desi multe caciuli pentru femei sunt facute in stilul bonetelor. Aceast tip se gaseste in numeroase variante atractive de culori si arata minunat la o femeie, mai ales in timpul iernii, cand pe langa stil aduce si un plus de protectie.

Palarii formale (elegante):

Palariile formale sunt decorative si de o marime mai mare, facute de multe ori din pasla sau paie. Palariile formale sunt decorate cu panglici, flori, pene si alte obiecte de ornamet, pentru a le face sa arate mai elegant si atractiv.

Nu va grabiti sa cumparati o palarie, inainte de-a o face, nu uitati sa cumparati palarii de designeri. Motivul pentru care spun asta este ca o palarie de designer, nu are doar aspect placut si calitate, dar se potriveste asa cum trebuie.>