Accesorii de par pentru mirese

26 Accesorii de par pentru mireseFiecare mireasa doreste sa arate bine in ziua nuntii ei. Nu doar ca este cea mai importanta zi din viata unei fete, sau cel putin asa se spune, dar este si ziua la care viseaza multe femei. In plus, toate perechile de ochi vor fi asupra miresei, astfel ca este o parte foarte importanta a planificarii sa te asiguri ca arati absolut incredibil in ziua cea mare. Accesoriile de par pentru mirese sunt cele care te pot ajuta sa oferi un plus de frumusete ansamblului.

Tiara (Diadema)

Tiara poate fi folosita pentru a accentua stilul coafurei si pentru a fi in ton cu rochia de mireasa si cu alte accesorii. Poate fi purtata pe centru capului sau intr-o parte, depinzand atat de stilul diademei cat si de stilul coafurei purtate in acea zi. De asemenea, exista o gama destul de larga de modele si de materiale din care sunt facute aceste accesorii.

Benzi elastice

Acest accesoriu este foarte popular pentru aceasta ocazie speciala. Benzile elastice complete sau partiale (pe tot capul sau partial) exista intr-o gama larga de modele si, desi exista modele facute din materiale scumpe care pot avea un pret de cateva sute de lei sau chiar mai mult, sunt si modele mult mai ieftine, care arata la fel de bine si tin coafura inchegata pe tot parcursul zilei.

 

Catalogul complet Accesorii Par pentru Mirese

 

Piepteni

Pieptenii pentru mirese sunt accesorii foarte simpli si usor de folosit. Dintii pieptanului aluneca cu usurinta in coafura si se prinde la fel ca un pieptane normal. In schimb, difera de peiptanele normal la partea decorativa, care, la aceste accesorii sunt extravagante si raman la suprafata coafurei. Cele mai populare elemente decorative sunt perlele si florile si pot accentua foarte mult stilul coafurei si a rochiei de mireasa. Pieptenii pentru mirese pot fi in acelasi ton cu buchetul.

Accesoriile de par de epoca

Aceste accesorii de par sunt foarte elegante si stilate. Folosesc modele de epoca si materiale clasice, pentru a crea accesorii uimitoare si extravagante. Pot fi bandane sau benzi elastice si pot avea un design plin sau partial. Cu aceste accesorii, mireasa se poate simti ca o adevarata printesa si va avea garantat un aspect frumos.

Toate aceste accesorii se pot gasi pe internet la preturi accesibile. Nu trebuie sa umblati prin oras, sa pierdeti timp pretios in magazinele fizice. Asezati-va confortabil in fata calculatorului si veti petrece putin timp pana sa gasiti accesorii de par care sa va completeze armonios aspectul.

Leave a Reply